Fejlesztők

marik_agnes

Dr. Marik Ágnes, pszichiáter szakorvos, tréner
Pszichiáter, ezen belül is 27 éve foglalkozik pszichoterápiával. A SOTE-n végzett, majd pszichiátriai szakvizsgát tett. 12 évig a budapesti Szent Imre Kórház pszichoterápiás részlegén dolgozott, majd 1995 óta magánintézetben. Jelenleg heti két napot rendel, a hét másik felében céges megrendelőknek tart képzéseket és tréningeket.

 

barna

 

Király Barnabás,
 pszichológus
Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus, 2006 óta a Kompánia Alapítvány, 2009-től a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon pszichológus munkatársa. Tanácsadással, diagnosztikával és pályaorientációval foglalkozik.

 

dorka

 

Gergely Dorka, dramaturg
A Színház- és Filmművészeti Egyetem forgatókönyvírói szakán végzett 2006-ban. Számos rövidfilmet rendezett, és forgatókönyveket írt. A Gyermekszem Művészeti Egyesület alapítója, művészeti vezetője.

 

eniko

 

Szász Enikő, animátor
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanul animáció szakon. Emellett grafikai, illetve animációs munkákat végez, valamint reklámfotózással is foglalkozik.

 

andris

 

Szurdi András (Ab’S),
 művészeti vezető
Vizuális tervezőművész, 2011-ben végzett a Moholy –Nagy Művészeti egyetem videó szakán. Addig és azóta is rendező, rendezőasszisztens, szabadúszó animátor, vágó, colorist különböző filmes projektekben. A Budapesti Kommunikációs Főiskola animáció szakán tanít.

viki2

 

Traub Viktória, animátor
2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, animáció szakon. Számos animációs filmben dolgozott rendezőként és közreműködőként egyaránt, melyekkel részt vett neves fesztiválokon.